Popis
Semená červeného hrozna, ktoré sú známe svojimi blahodarnými vlastnosťami, sa spracúvajú tak, že sa z nich najprv extrahuje cenný olej a potom sa zvyšné pelety pomelú, čím sa získa múka zo semien červeného hrozna. Semená červeného hrozna sú jednou zo surovín s najvyšším obsahom antioxidantov a vďaka šetrným fyzikálnym procesom bez použitia chemických látok sa tieto prospešné antioxidačné látky (najmä polyfenoly, flavonoidy a prokyanidíny) nachádzajú aj v múke z jadierok červeného hrozna.. Má tiež vysoký obsah vlákniny, zatiaľ čo obsah sacharidov je v porovnaní s múkou mimoriadne nízky.
Odporúčané použitie hroznovej múky
Múka z jadierok červeného hrozna sa môže použiť na obohatenie chleba a rôznych druhov pečiva (piškótové koláče, muffiny, palacinky). Zmiešané v malom pomere s inými múkami pre výraznú, charakteristickú chuť (príbližne. 3-5 %) navrhnuté použitie. Zachováva si cenné živiny aj pri pečení pri vysokých teplotách. Môže sa pridávať aj do turmixov, müsli a jogurtov..
Čistá hmotnosť: 500 g
Zloženie: múka z jadierok červeného hrozna
Krajina pôvodu: Maďarská republika
Priemerná výživová hodnota na 100 g výrobku:
- Energetická hodnota: 771 kJ / 187 kcal
- Tuky: 5 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 1 g
- Sacharidy: 6 g
- z toho cukor: 3 g
- Bielkoviny(protein): 12 g
- Vlákniny: 35 g
- Soľ: 0,1 g
Informácie o výživovej hodnote sú uvedené len pre informáciu! Skutočné výživové hodnoty na obale sa môžu líšiť od tu uvedených. Aktuálne výživové hodnoty si vyžiadajte od našich kolegov!